8 september

Click for Koblenz, Duitsland Forecast



Ondanks dat het erg gehorig was in ons laatste hotelletje is het lawaai wat we verwachten ons voor 100% meegevallen.
Om half acht zaten we aan het ontbijt bestaande uit de bekende broodjes met een klein assortiment vleeswaren en aangevuld met jam en chocopasta.
Ook de koffie smaakte ons goed en zo rond een uur of half negen vertrokken we richting Zaandam.
Wat een noodweer was het toen we weg reden en warm is 12 graden dan ook niet te noemen.
We waren gewoon enorm verwend de afgelopen weken.
Paula zou het eerste deel van de rit doen en daarna mocht ik de andere helft overnemen.
Bij Koln hadden we langzaam rijdend verkeer maar het stond gelukkig niet stil en we ervaarde het niet als onprettig, om het even een stukje rustiger aan te doen, want al die snelle jongens die je inhalen gecombineerd met regen en slecht zicht, vergt wel veel concentratie en is best wel een heftige bezigheid.
Ook wilde we nog een paar caches doen maar om je daarvoor nat te laten regenen gaat gewoon te ver.
Toen we Nederland binnen reden zag het er ook grauw en ongezellig uit,de temperatuur was weliswaar gestegen maar 14 graden is nog steeds niet erg warm.
Ook ik kreeg een enorme regenbui te verwerken in de buurt van Amersfoort zo dat behalve de kilometerstand we ook de regenbuien eerlijk hebben verdeeld.
Zo rond twaalf uur waren weer thuis en kunnen we weer terug kijken op een heerlijke vakantie met ongelofelijk veel warme en droge dagen.
Wij willen bij deze al onze supporters en ook onze volgelingen die geen reactie hebben geplaatst heel erg bedanken voor de leuke reacties en het feit dat jullie ook met ons mee hebben gereisd.
Tot een volgende keer maar weer.

2 opmerkingen: